حرفه وطن |
عدم مصرف گوشت باعث کمخونی و مشکلات و ناراحتیهای عصبی می شود.
به گزارش باشگاه شبانه، انواع گوشت به غیر از فرآوردههای گوشتی (سوسیس، کالباس، ناگت و...) در هرم غذایی جایگاه ویژهای دارند و هیچگاه نمیتوان این گروه را جایگزین گروههای غذایی دیگر کرد.ویتامین B12، روی، آهن قابل جذب و اسیدآمینههای ضروری از جمله مواد مغذی هستند که در سبزیجات، میوهها، شیرینیها، چربیها و غلات وجود نداشته یا میزان آن به قدری اندک و غیرقابل جذب است که اگر رژیم غذایی از نوع گیاهخواری مطلق باشد بدون شک فرد دچار عوارض حاد یا مزمن ناشی از کمبود این مواد همچون اختلال در رشد قدی، ضعف قوای جنسی، سقط و نارسی جنین، ناباروری، کمخونی و مشکلات و ناراحتیهای عصبی شده که معمولا این عوارض دیررس و در عین حال به سختی قابل جبران و درمان هستند. در نتیجه مصرف متعادل و توصیه شده انواع گوشت لازم و ضروری است. ابتدا لازم است بدانید گوشت متشکل از مجموعه بافتهای عضلانی (ماهیچهای) ـ اسکلتی لاشه همراه بافتهای چربی است. ضمن اینکه به احشای داخلی دام همچون دل، جگر، قلوه، زبان و... اعضای گوشتی گفته میشود که هر دوی اینها پروتئینی بوده، اما از نظر مرغوبیت و ارزش، گوشت قرمز لاشه دام اولویت مصرف دارد. گوشت قرمز بر اساس نوع دام انواع مختلفی دارد، گوشت گاو، گوسفند، گوساله، بوفالو (گاومیش)، بره، شتر و گوشت حیوانات شکاری از این جملهاند. اما سوال اینجاست گوشت حیوانات اهلی در مقایسه با یکدیگر چه خصوصیات تغذیهای متمایزی دارند؟ موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، دامپروری، پرورش دام، بهداشت، بیماری و واکسن، دارو، ، برچسبها: ادامه مطلب
چای سبز، پودر کاکائو، زردچوبه، کلم پیچ، پیاز، زیتون و جعفری از جمله خوراکی هایی هستند که اشتها را سرکوب می کنند.
به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اینترنتی هلث، مدارکی وجود دارد که نشان می دهد فعال کننده های پروتیینی به نام سیرتوین (sirtuin) فواید سلامتی زیادی مانند ساخت ماهیچه و سرکوب اشتها دارند.
از دیگر فواید فعال کردن این پروتیین می تواند به تقویت حافظه، کمک به کنترل بهتر سطح قند خون و پاکسازی آسیب ناشی از مولکول های رادیکال اشاره کرد.
پروفسور فرانک هو کارشناس تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشگاه هاروارد آمریکا در مقاله ای در مجله Advances In Nutrition نوشته است، شواهد تجربی قابل توجهی در زمینه اثرات مفید مصرف مواد غذایی و نوشیدنی های غنی از فعال کننده های سیرتوین در کاهش خطرات ابتلا به بیماری مزمن وجود دارد.
اگرچه فعال کننده سیرتوین در تمام گیاهان یافت می شود اما برخی از میوه ها و سبزیجات دارای مقادیر زیادی از این پروتیین هستند که به عنوان غذاهای مملو از سیرتوین (sirtfoods)شناخته می شوند.
این خوراکی ها عبارتند از چای سبز، پودر کاکائو، زردچوبه، کلم پیچ، پیاز، زیتون و جعفری.
اما بسیاری از میوه ها و سبزیجات مانند گوجه فرنگی، آوکادو، موز، کاهو، کیوی، هویچ و خیار دارای مقادیر کمی از فعال کننده های سیرتوین هستند؛ با این حال این بدان معنی نیست که این میوه ها و سبزیجات ارزش مصرف ندارند زیرا آنها فواید دیگری بسیاری دارند.
اهمیت مصرف یک رژیم غذایی مملو از خوراکی های سیرتوین دار این است آنها از سایر رژیم ها و مکمل های غذایی با صرفه ترهستند.
فعال کننده های سیرتوین برای علم تغذیه بسیار جدید هستند زیرا ویتامین ها بیش از 100 سال پیش، آنتی اکسیدان ها 50 سال پیش کشف شدند اما فعال کننده های سیرتوین فقط 10 سال پیش شناخته شدند.
اولین فعال کننده سیرتوین که مشخص شد، رسوراترول (resveratrol) بود که در پوست انگور قرمز ،انار و هفت بند ژاپنی وجود دارد.
از دیگر فعال کننده های سیرتوین، کاتچین است که در چای سبز یافت می شود و گفته می شود که با سلول های سرطانی مبارزه می کند و دیگری اپیکاتچینز (epicatechins) است که در پودر کاکائو وجود دارد و عامل فوایدی است که ادعا می شود شکلات تلخ دارد.
موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، دارو، ، برچسبها: ادامه مطلب
نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطانزا می شوند.
به نقل از خبرگزاری ها، این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.
موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، ، برچسبها: ادامه مطلب
موضوعات مرتبط: آموزشی، خبرهای آموزشی ، ، برچسبها: ادامه مطلب
یکی از اعضای خانواده کلمها به دلیل خواص منحصر بفردی که دارد، به دارویی برای درمان سرطان تبدیل می شود.
کارشناسان اعتقاد دارند مصرف کلم بروکلی میتواند به دلیل وجود ترکیباتی خاص در ساختار آن سبب توقف رشد تومورهای سرطانی شود.
دانشمندان در حال توسعه و طراحی یک روش جدید درمان به نام chemoprerention هستند که در آن بیماران به صورت روزانه عصاره کلم بروکلی، کلم و یا سبزی شاهی را میخورند تا تومورهای سرطانی آنها تخریب شود.
کارشناسان اعتقاد دارند در این سبزیجات سولفورافن وجود دارد که به محافظت از بدن در مقابل سرطان کمک میکند.
کارشناسان امیدوار هستند از این شیوه برای محافظت در مقابل سرطانهای دهان، گلو، گردن و سر استفاده کنند.
تحقیقات همسو همچنین سولفورافن را به عنوان درمان برای اوتیسم، آسم و بیماری آلزایمر مفید دانسته است.
یافتههای این تحقیق از انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان نشست سالیانه در فیلادلفیای ایالات متحده ارائه شده است.
موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، دارو، ، برچسبها: ادامه مطلب |
|
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |