مزاج غذا: گرم مناسب برای: سالمندان و سرد مزاجان – بیماریهای سرد- فصول سرد سال نامناسب برای: گرم مزاجان تاثیر: افزایش قوای جنسی میزان مصرف: 10 گرم در فصول سرد سال فراورده بعد از 6 ماه قابل استفاده است- فراورده از زمان تهیۀ آن تا 3 سال دارای اثر خواهد بود روش
تهیّه: دانههای درشت سیر را انتخاب نموده، بعد از پوست گرفتن آنها را در
شیر به مدت یک شبانهروز خیسانده و به شیرۀ شکر افزوده و میجوشانند تا به
قوام آید. هل کوچک و بزرگ، زنجبیل، دارچین، میخک، دارفلفل، جوز بوا و
زعفران نیز کوبیده و به شیرۀ شکر تهیه شده افزوده و آن قدر مخلوط میشود تا
حالت یکنواخت پیدا کند. ***توجه:
به دلیل خاصیت دارویی این فراورده به میزان مصرف آن دقت شود، در غیر این
صورت فرد مصرف کننده دچار عوارض نامطلوب ناشی از آن خواهد شد. 2_بصلیّه(پیازبا) مزاج غذا: گرم و تر مناسب برای: افراد سرد مزاج نامناسب برای: افراد گرم مزاج به خصوص کسانی که معدۀ آنها گرم است تأثیر : افزایش قوای جنسی روش
تهیه اول: گوشت قیمهای را در روغن بریان نموده، دو برابر وزن گوشت، پیاز
پخته و به میزان دلخواه دارچین، زیره، گشنیز، نمک، زردچوبه، زعفران و سیر (
به ویژه برای سرد مزاجان) افزوده بعد از پخت کامل گوشت، غذا آماده خواهد
بود. 3_حلوای گزانگبین: روش
تهیه: گزانگبین (3 قسمت) با حرارت ملایم ( ترجیحا غیر مستقیم) آب نموده و
پس از صاف کردن و جدا نمودن آلودگیهای آن با (یک قسمت) شکر جوشانده و کف آن
با سفیدۀ تخم مرغ افزوده شده به آن گرفته میشود. بعد از این که به قوام
آمد و سرد شد با اندک حرکتی شکسته خواهد شد. حال میتوان به آن مغز پستۀ بو
داده و نارگیل اضافه نمود.
نظرات شما عزیزان:
قالب ساز آنلاین |